Rreth Nesh

teleco

Mirësevini në Tele Co Albania

Tele Co Albania ISP është kompania që sjell në tregun Shqiptar shërbimet e Internetit,Telefonisë dhe Televizionit me një cilesi të lartë dhe mbulim të gjerë. Tele Co Albania është themeluar në viti 2000 dhe licensuar në fushën e telekomunikacionit nga AKEP (AUTORITETI KOMUNIKIMEVE POSTARE DHE ELEKTRONIKE). Tele Co Albania operon ne fushen e interneti duke përdorur teknologjitë e Fibrës optike,Epon sistem me kabëll bakri ADSL  si dhe me wireless WiFi duke u shërbyer klientëve të ndryshëm si individ ashtu edhe biznese. Për bizneset ofrohet gjithashtu edhe shërbimi VPN (Virtual Private Network) më qëllim që ti ofrojmë mundësinë kompanive që e përdorin, të lidhen me rrjete më të mëdha me një kosto më të ulët Tele Co Albania ofron gjithashtu edhe portabilitetin e numrit tuaj fiks me qëllim komunikimin me një kosto te ulet me të dashurit tuaj kudo ndodhen. Tele Co Albania operon në Bashkinë e Tiranës, në Bashkinë e Fierit dhe rrethinat e saj. Jemi te hapur për bashkëpunim me të gjitha Kompanitë në këto fusha brenda dhe jashte vendit.