Individ

internet

Tele Co Albania vjen pran jush me sherbimin e internetit per individ dhe biznese duke perdorur teknologjin me te fundit te fibres optike EPON  ADSL dhe  WIRELESS

 

epon
GPON – Gigabit Passive Optical Network
Kjo teknologjie ofron aksesin ne internet me shpejtesi maksimale duke shfrytëzuar fibren optike në një strukturë pasive e cila nuk ka gjatë rrugës asnjë pajisje që furnizohet me rrymë.
Për të realizuar një infrastrukturë të tille nevojitet që fibra optike të instalohet në shtëpin apo biznesin tuaj.

 

adsl

ADSL

ASLD është një teknologji asimetrike (shkurtimi i “Asymmetric Digital Subscriber Line”),
e cila kënaq kërkesat e pjesës më të madhe te përdoruesve dhe lejon transmetimin e të dhënave duke shfrytëzuar linjën ekzistuese telefonike.Kjo teknologji quhet asimetrike, sepse  transmeton të dhëna me bandë të ndryshme në download/downstream (në drejtim të përdoruesit) dhe upload/upstream (në drejtim të Internetit).

 

wireles
WIRELESS
Teknologjia WIRELESS ofrohet nga Tele Co Albania ne zonat ku nuk arritje e teknologjise se Fibres Optike dhe ajo ADSL duke perdorut antena Wireless . Kufizimet e kesaj teknologjie beje qe shpejtesia e trasmetimi te keti rrjeti te jete me vogel ne krahasim me ADSL-n dhe Fibren Optike.