Televizion Dixhital

digital-tv

 

Televizioni kabllor  është një  shërbim  për dërgimim e sinjalit televiziv në mënyrë analoge ose dixhitale tek abonentet me anë të RF (radio frekuencave).

Tele Co Albania sjellë për të gjithë ju shërbimin e televizionit kabllor analog dhe atë dixhital duke përdorur teknologjin hibrite të fibres optike dhe koaksiale (HFC) me cilesi dhe qartësi të lartë audio e video dhe një gamë te gjerë stacionesh televizive për të gjitha grupmoshat.