Telefoni

l-telephone1

Tele Co Albania ofron telefoni fikse që sjell një mënyrë të re komunikimi, me tarifa më të ulta dhe të kontrollueshme nga të gjithë dhe në cdo moment sipas nevojave tuaja.

Se shpejti Tele Co Albania sjelle për abonentet e saj teknologjinë VOIP (Vioce Over IP), me qëllim cilësin më të lartë të zërit, dhe kostot më të ulët.

Ne ofrojme gjithashtu edhe portabilitetin e numrit tuaj fiks si dhe numeracion telefonik për kompani dhe insitucione  të ndryshme